FORFATTER

Jeg bruger meget tid på at skrive mine bøger. Virkelig meget tid. Heldigvis kommer ordene nogenlunde hurtigt til mig, og jeg har en livlig fantasi, som gerne følger med romanpersonerne rundt på nye eventyr, selv når jeg går tur eller passer min have. Men undervejs i processen – og især efter at det sidste punktum er sat – bruger jeg rigtig meget tid på at finpudse både sproget og handlingsforløbet.


Her har jeg fordel af, at jeg nærmest er arbejdsnarkoman og altid har min bærbare med – også på ferie – så jeg lige kan snuppe en arbejdstime i ny og næ, ind imellem de andre aktiviteter. En af mine veninder fra studietiden sagde engang, at hun løste tidsproblemet ved altid at have en bog hos sig, selv når hun lavede mad eller legede med børnene, så hun kunne læse lidt samtidig – og det er jo nok sådan, jeg også er. Ellers ville det ikke kunne lade sig gøre at arbejde så meget uden at blive udslidt.


Indtil nu er det blevet til syv romaner. Efter det vil jeg måske arbejde med en historie, som spøger i mine tanker, men det kan også være, at det bliver en helt anden bog. Du kan læse mere om mine romaner på siden bøger.